Over Holland-ID

Zo’n 12 jaar geleden begon ik als projectmanager aan de ontwikkeling van een innovatief project: realisatie van een nieuwe woonwijk op een voormalig instellingsterrein”. Een project waarvoor verbinding nodig was tussen verschillende partijen; zorgorganisatie, stakeholders, belangengroepen, provincie, gemeente, college sanering, cliënten, familieleden, nieuwe kopers en een ontwikkelaar. Al snel werd duidelijk dat al deze betrokken niet allemaal hetzelfde belangen hadden. Naast de vastgoed ontwikkeling heb ik me bezig gehouden met de ontwikkeling van de zachte kant van het project, zoals; nieuwe voorzieningen, landschapsinrichting, renovatie Klooster, borgen historie en marketing. Waar mogelijk hebben we geïnteresseerden betrokken bij het proces. Dit voorbeeldproject in nieuw dorps bouwen van de Provincie Brabant is nu de basis voor het werk van Holland ID. Door vanuit omdenken, creativiteit en sociale kracht verschillende werelden, zacht en zakelijk samen te brengen ontstaat bewustwording, begrip en verbondenheid. Dit is nodig om gezamenlijk stappen te kunnen maken voor sociaal innovatieve initiatieven.


Wie ben ik ?

Ruim tien jaar ben ik werkzaam geweest als facilitair en vastgoed adviseur voor de Gemeente A’dam op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven. Om vervolgens 12 jaar werkzaam te zijn op het snijvlak

van vastgoed en overheid als projectmanager van een innovatief woonconcept “Nieuw dorps bouwen”. Inmiddels werk ik als social Entrepeneur voor diverse opdrachtgevers op het gebied van identiteit versterken, bevorderen van begrip, in beweging krijgen van initiatieven en de ziel van erfgoed versterken.

.

Hilke Huysinga-Rijper
Owner Holland-ID
Ik ben een sociaal zakelijke creativeling. Ik sta met één been in de zorgsector en één been in de vastgoedsector. Hierdoor versta ik de bedoeling en begrijp ik de noodzaak van zakelijke haalbaarheid. Ik ben getrouwd en moeder van 4 kinderen.

" Ik creëer een eerlijk, veilig en open gesprek binnen organisaties, maar ook als schakel tussen partijen. Ik richt me erop om persoonlijke drijfveren, waarden, dilemma’s, angsten en verlangens op tafel te krijgen. Juist die onderwerpen zijn cruciaal om tot nieuwe inzichten en stappen voorwaarts te komen. "